Bestelpagina

Ga verder

N.B. Prijzen zijn exclusief BTW, tenzij ander vermeld.

WEBSITES

Op de volgende pagina kunt u de afbeeldingen, teksten uploaden. Tevens kunt u op die pagina uw gewenste template kiezen.

HOSTING

DOMEINNAAM

  • (Gewenste) domeinnaam

ONDERSTEUNING

Op de volgende pagina kunt u de afbeeldingen, teksten uploaden.


Belangrijke informatie over bestellen

Als u de teksten en afbeeldingen die u op uw toekomstige website wilt klaar heeft liggen kunt u beginnen met bestellen.

Wij vragen u eerst om te selecteren welke diensten u zou willen. Vergeet daarbij niet uw huidige of gewenste domeinnaam in te vullen.
Houd er rekening mee dat u ten minste één afbeelding of document moet uploaden op de tweede pagina indien u voor een nieuw of vernieuwd logo kiest.

Als u alles heeft ingevuld en verstuurd gaan wij naar uw verzoek kijken. In het telefoongesprek dat volgt nemen wij samen met u door wat u heeft gekozen en hoe wij dat voor u gaan realiseren. U kan uw aanvraag in dat gesprek zonder problemen aanpassen of intrekken!

Na het telefoongesprek gaan wij voor u aan de slag.

Wij vragen geen (gewenste) domeinnamen aan voordat u daarvoor (telefonische) toestemming heeft gegeven. Wenst u dat wij wel alvast een domeinnaam voor u aanschaffen? Neem dan gerust contact op via de mail.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Mocht u vragen hebben over onze algemene voorwaarden, dan kunt u die stellen via de mail.

Let op: met het versturen van uw aanvraag bent u nog nergens aan gebonden. Er is pas sprake van een overeenkomst als wij uw aanvraag accepteren. U heeft dan ook tijdens het telefoongesprek dat volgt nog de gelegenheid uw aanvraag in trekken of aan te passen, om welke reden dan ook.